OM OSS

LÅNG ERFARENHET PÅ DEN NORDISKA LÖNEMARKNADEN

Vi har verkat i branschen i över tjugo år. Vår långa erfarenhet från lönehantering, både som lönekonsulter och som outsourcingleverantör, har hjälpt oss att förstå vad som verkligen är viktigt för våra kunder. DLN Payroll Services erbjuder hög flexibilitet, helhetsansvar, ett kundnära samarbete i det dagliga arbetet samt ett konstant fokus på högsta kvalitet.

DLN Payroll Services växer organiskt och den absoluta huvuddelen av våra kunder kommer till oss på rekommendation, något vi är oerhört glada för och ser som ett kvitto på kvaliteten i våra tjänster. Det våra kunder har gemensamt är att de alla eftersökt en leverantör som står för det vi har att erbjuda.

VÅR VERKSAMHET

Vi är en platt organisation utan externa aktieägare, och kan därför fatta snabba strategiska beslut utifrån högsta möjliga kundnytta och långsiktighet. Vi använder oss inte av dolda partnerupplägg eller offshoring, utan hela leveransen sköts av DLN Payroll Services egen personal. Våra medarbetare är kunniga, engagerade och serviceinriktade lönespecialister som delar DLN Payroll Services vision och kultur. Runt varje kund finns ett leveransteam med kundansvarig, ansvarig lönespecialist, backup-resurser och support.

Som ett led i vår strävan efter högsta kvalitet och service, jobbar vi systematiskt och ihärdigt med kontinuerliga förbättringar.

KORTA FAKTA OM DLN Payroll Services

  • Grundat 2001
  • 32 anställda
  • 4 kontor: Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Vaasa
  • Hanterar svenska, danska, norska och finska löner
  • Ca 90 kundbolag fördelade över Norden

ANVÄNDARVILLKOR

COPYRIGHT DNL Payroll Services 2018