VÅRA KUNDER

LÅNGTGÅENDE KUNDRELATIONER

Vi är oerhört stolta över våra kunder. Våra kunder återfinns idag i Nordens alla länder och många avtalsområden, och representerar allt ifrån småbolag, till stora finansiella aktörer och börsnoterade koncerner.

Med våra kunder har vi långvariga relationer och behandlar alla med samma seriositet och kvalitet. De lösningar vi erbjuder skräddarsys för varje kunds unika förutsättningar och önskemål. Historiskt har vi inte marknadsfört oss själva, utan fått våra kunder på rekommendation. Att kunderna dessutom stannar hos oss är för oss ett betyg på att vi gör något bra. Vi nöjder oss dock inte där, utan strävar hela tiden efter att genom samverkan och kontinuerlig uppföljning utveckla samarbetet och de tjänster vi levererar till varje kund.

Kontakta oss gärna för begäran om referenser.

" Professionell hantering av löner, hög tillgänglighet samt alltid ett trevligt bemötande "

- Hans-Göran Grännby, CFO

Titania

" DLN Payroll Services är mycket kompetenta och kundfokuserade och har alltid levererat med kvalité. Det är lätt att kommunicera och som kund känner jag alltid att vi kommer i första rummet "

- Annette Hjelmström, HR manager

Toyota

" DLN Payroll Services hanterar sedan många år våra nordiska löner – och levererar alltid med högsta kvalitet och service. "

- Johanna Lennmyr, Financial Manager

Ework Group

titania_logo_rgbToyota-logo 2

VILL DU VETA MER?

Hans Hedqvist VD Tel: +46 768 82 11 00 Email: hans.hedqvist@dlnps.com

ANVÄNDARVILLKOR

COPYRIGHT DNL Payroll Services 2018